Ons Team
Game changers

Met ruim 170 collega's in Nederland en meer dan 14.000 wereldwijd werken we dagelijks aan het leveren van verrassende inzichten in mensen en markten aan organisaties. Kenmerkend voor ons team is dat deze bestaat uit professionals die van nature een intellectuele nieuwsgierigheid delen en een passie hebben voor wat mensen drijft. Als je bij ons komt werken zul je merken dat geen een dag hetzelfde is, en de projecten die je doet steeds weer een andere aanpak van je zullen vragen. In samenwerking met collega's van verschillende achtergronden kom je samen tot unieke uitkomsten die de klant helpen bij het nemen van cruciale beslissingen voor hun organisatie. Naast het werk zijn er voldoende manieren om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied en om je team beter te leren kennen. Door het volgen van live webinars, workshops en kennissessies waarin Ipsos experts nieuwe inzichten uit projecten en global trends geven, verbreed je bijvoorbeeld je kennis en vaardigheden. Daarnaast is er ook genoeg tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld op de tweewekelijkse borrel bij de pooltafel, op het jaarlijkse strandfeest of tijdens de BBQ in het Amsterdamse Bos.

Kom ons team versterkenDay in the life of Siri Ploemen
Mijn naam is Siri, ik ben 25 jaar oud en ik werk sinds kort in het kwalitatieve onderzoeksteam bij Ipsos. Ik heb consumenten wetenschappen in combinatie met Food Quality gestudeerd in Wageningen.

Day in the life of Freddie Chart
I’m a Data Analyst at Ipsos, specializing in statistical methodology in market research, machine learning and data analytics.

Day in the life of Susan Bosdijk
Hoi, ik ben Susan! 23 jaar oud en heb in de zomer van 2021 de studie Sociale Psychologie aan de UvA afgerond. Toen ben ik met mijn eerste ‘echte’ baan gestart bij Ipsos in het CX (Customer Experience) team.

Day in the life of Tom & Alle
Ik ben Tom, ik ben 27 en ik heb sociale wetenschappen gestudeerd. Ik werk nu sinds november bij Ipsos als Panel Executive. En ik ben Alle, ik ben in februari bij Ipsos begonnen als Panel Executive. Hiervoor heb ik filosofie en religie wetenschappen gestudeerd en ben ik drie jaar docent geweest.