Doorgroei-
mogelijkheden
Haal alles uit jezelf

We stimuleren je om voortdurend binnen je functie te groeien en het beste uit jezelf te halen met behulp van gerichte doelen. Waar mogelijk maak je binnen het bedrijf promotie. Ook heb je extra mogelijkheden voor interne overplaatsing naar andere specialisaties, of naar Ipsos kantoren wereldwijd. Je kunt een sterke kennisbasis opbouwen en tegelijkertijd de grondbeginselen verwerven voor je verdere carrière.

Een onderzoek dat me het meest is bijgebleven is een patient journey onderzoek onder hartpatiënten. Een groot deel van deze patiëntengroep gaat niet op tijd naar de huisarts en als artsen hier meer inzicht in krijgen kunnen ze mensenlevens veranderen en misschien wel redden.
~ Els Bilman - Industry Health Lead
Ontwikkel jouw sterktes

Els Bilman is Service Line Lead van het Healthcare team en geeft sinds oktober 2021 leiding aan een team van healthcare onderzoeksprofessionals bij Ipsos Nederland.

Zeven jaar geleden kwam Els binnen als onderzoeker binnen dit team en draaide ze o.a. projecten waarin onderzoek wordt gedaan naar verschillende patiëntengroepen. Na het schrijven van veel voorstellen, analiseren van bergen data en veelvuldig project management, maakte ze binnen het team al snel promotie naar een leidinggevende operationele functie.

Met een tweede promotie in 2021 naar Service Lead werd ze ook onderdeel van het Ipsos Nederland MT en kreeg ze een meer internationale rol binnen het wereldwijde Healthcare team.

Els: "We zijn in Nederland, maar ook wereldwijd, op het moment druk bezig met het opzetten en ontwikkelen van syndicated studies. Naast dat het erg leuk is om hiermee bezig te zijn zit hier ook een grote uitdaging, omdat het veelal om nieuwe producten en toepassingen gaat.

Gelukkig heb ik steun van een mega sociaal team en gedreven team. Als het drukker of moeilijker wordt in sommige periodes dan zijn we er echt voor elkaar.

De onderlinge steun en gezelligheid maakt daarnaast ook dat mensen langere tijd in ons team willen blijven werken. Ook zorgt deze steun dat mensen binnen ons team stappen in hun carrière kunnen maken en doorgroeien naar nieuwe rollen binnen het team."Start sterk bij ons Graduate Traineeship