Kennis en Expertise
Unieke inzichten uit onderzoeken

Bij Ipsos doen we op heel veel verschillende manieren onderzoek onder consumenten en merken, klanten en werknemers, de maatschappij en onder doctors en patienten. We zijn wereldwijd actief in meer dan 90 landen en werken voor grote bedrijven als Google, Unilever en bol.com.

Kwalitatief, kwantitatief, digitaal of fysiek. De onderzoeken die wij doen komen in alle soorten en maten en verschillen in omvang en looptijd. Wat de onderzoeken die wij doen wel gemeen hebben is dat we altijd de menselijke laag toevoegen aan de data. Zo komen we tot unieke inzichten die klanten helpen in het toepassen van de uitkomsten in hun eigen organisatie.

Verschillende onderzoeksafdelingen (service lines)

In het kantoor in Nederland zijn 9 onderzoeksafdelingen actief, ookwel service lines genoemd. de eerder genoemde services zijn onderverdeeld in de verschillende afdelingen om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Een klant die bijvoorbeeld wil weten wat er onder haar consumenten leeft zal bijvoorbeeld eerder bediend worden door de service lines die in dit veld opereren. Klanten kunnen onderzoeken aanvragen die heel gestandariseerd zijn, of juist over een langere termijn een trend of merk monitoren. Maar vaker nog kloppen organisaties bij ons aan met vragen die een meer 'tailored' aanpak vragen. Doordat onze Service Lines ieder over unieke kwaliteiten beschikken kunnen we marktonderzoek op het hoogste niveau leveren.Kennis en Expertise - Artikelen