Graduate Traineeship

Ben jij van nature nieuwsgierig aangelegd? Breng jij het liefst nieuwe inzichten op tafel vanuit data? Wil jij graag begrijpen wat mensen drijft en beweegt? Lees dan snel verder!
Klaar voor de uitdaging?

Ons Graduate Programme is een traineeship van één jaar, speciaal voor net afgestudeerden (WO) met een passie voor onderzoek naar mensen, bedrijven en de maatschappij.
In de loop van het programma doe je aan de hand van verschillende vraagstukken diepgaande kennis op van marktonderzoeksmethoden. Zo stellen we je in staat de business vragen van klanten zo goed mogelijk te beantwoorden.

Tijdens dit jaar doe je samen met andere graduates ervaring op binnen de volgende vakgebieden:

  • Consumer Research
  • Branding and Market Strategy
  • Advertising and Media
  • Customer Experience
  • Social Research
  • Audience measurement
  • Concept and Product Development Research

Dit breng jij zelf mee

Je hebt een afgeronde WO opleiding
Je barst van het creatief- en commercieel denkvermogen
Je kunt je goed in de klant verplaatsen
Je werkt nauwkeurig en let zelfs op de kleinste details
Je ziet door de bomen nog steeds het bos, ook als je data analyseert
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Het belang van de opleiding

Ons vak en de vraagstukken van onze klanten veranderen snel en worden ook uitdagender. Om onze klanten de kwaliteit te kunnen blijven leveren besteden we veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling tijdens de hele loopbaan van onze mensen.

Speciaal voor de net afgestudeerden hebben we een specifiek Graduate Programme ontwikkeld waarin je in een jaar tijd opgeleid wordt tot onderzoeker. Uiteraard heb je in je studie een mooie basis gelegd, maar het vak marktonderzoek leer je het beste in de praktijk.

Ons Graduate Programme is dan ook een mix van training on-the-job gecombineerd met vakinhoudelijke en commerciële trainingen, gegeven door zeer ervaren collega's of externe trainers.

Behalve dat je inhoudelijk veel leert krijg je ook te maken met uitlopende opdrachtgevers en vraagstukken. Deze rijke ervaring stelt jou en ons in staat om na het Graduate Programme samen een gericht carrièrepad te kiezen binnen Ipsos.


Petra van Verseveld
Research Director
Verantwoordelijk voor
het Graduate Programme
Hier is wat we samen gaan doen

Naast veel training in klantmanagement, project management en je onderzoeksvaardigheden zul je al snel onderdeel uitmaken van een project team en meewerken op projecten voor bijvoorbeeld Bol.com en Google. Door het volgen van live webinars, workshops en kennissessies waarin Ipsos experts nieuwe inzichten uit projecten en global trends geven, verbreed je je kennis en vaardigheden.

Naast veel training en werken, is er ook genoeg tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld op de tweewekelijkse borrel bij de pooltafel, op het jaarlijkse strandfeest of tijdens de BBQ in het Amsterdamse Bos.

Hebben we je interesse gewekt?
Dan komen we graag met je in contact.
Stuur ons je CV en motivatiebrief (met heldere motivatie waarom jij geschikt bent voor deze rol).1 jaar Amsterdam
recruitment.netherlands@ipsos.com